Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

de miry_1704 in Prajituri, 10 Oct 2013 | 24778 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

10.10.2013, 22:41

Bine ai venit!

MotanLaOale 1

11.10.2013, 08:46

MIUTA 1

11.10.2013, 13:35

babi5 1

11.10.2013, 17:22

Bya Ralu 1

11.10.2013, 18:18

nr1_lilianne 1

12.10.2013, 18:25

Dragelor, vreau sa ma ajutati sa inteleg cum va ies voua cojile de la eclere fara sa se lipeasca... Multumesc anticipat.

miry_1704 1

25.10.2013, 10:57

Multumesc tuturor!!

miry_1704 1

25.10.2013, 10:59

Secretul este sa fie cuptorul bine incins, sa nu deschizi deloc cuptorul cel putin 15 minute, si sa le lasi sa se rumeneasca putin, iar dupa ce le scoti le pui una cate una pe un prosop la o temperatura normala, a camerei, sa nu fie foarte frig.
Eu le coc la 160 grade.
Si-mi ies perfect..

Tabita _ 1

25.10.2013, 14:43

Bine ai venit!

Rahela Velicu 1

17.05.2021, 19:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert eclere cu ciocolata