Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Andrews in Prajituri, 13 Ian 2016 | 9859 vizualizari
miki_a 1
Bravo Delice! Ti-au iesit foarte frumoase si sigur buuuune! Retetele "vechi" sunt mereu "la moda"!
Gicuta 1
Tare bune si frumoase!!
Lau 1
MotanLaOale 1
marcela13 1
de departe cele mai frumoase eclere, dar descrierea procesului tehnologic are mici scapari- gen cat timp si la ce temperatura se tin in cuptor, iar la cremaia uitat sa spui cand se adauga untul.
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 20:20
la 09:45
ieri la 20:54
ieri la 09:08
pe 10.03 la 16:30
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
adriana65 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Mirela Suba 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!