Fasolica facaluita

de Ina in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2010 | 6346 vizualizari

COMENTARII (43)

Ina 1

12.06.2010, 15:26

multumesc, Ana, esti servita

Sylvia 1

12.06.2010, 15:32

Excelenta prezentare din nou, stai linsitita ca dupa ce te straduiesti vreun an de zile gesturile devin obisnuita si imediat arunci peste ele o tusa de ierburi sau de verdeata si gata decorul sau dressing si gata decorul. Eu una eram una dintre cele mai mari catastrofe in bucatarie pe la 25 de ani daca ma crezi.

ela 1

12.06.2010, 15:47

foarteeeee frumos si bun

Ina 1

12.06.2010, 15:59

bun, Ela, bun

ela 1

12.06.2010, 16:05

si mie tare imi place poza te de la avatar

Ina 1

12.06.2010, 16:11

Sylvia, cred ca dezastru e mult spus. Eu am zis totdeauna ca nu exista "nu stiu sa gatesc" . Important e sa-ti faca placere sa gatesti si mie chiar imi place asta. Dar la detalii mai am mult de lucru

Ina 1

12.06.2010, 16:32

Ela

ela 1

12.06.2010, 16:42

Ina 1

12.06.2010, 16:56

Ina 1

12.06.2010, 16:57

gata, ca se interpreteaza

ela 1

12.06.2010, 17:09

nadina73 1

13.06.2010, 02:26

cam tarziu am ajuns dar faci pan ajung la tine5 furcu

Ina 1

13.06.2010, 08:47

Nadina, mai am de-o masea, draga

mena29 1

17.06.2010, 23:11

super arata si mai e si tare buna,cinci furculite cu felicitari

Laly 1

18.06.2010, 00:00

Este super pe painica.Eu frec painica prajita cu un catel de usturoi.Are un gust bestial.

Ina 1

18.06.2010, 08:18

Mena

Ina 1

18.06.2010, 08:18

LALY, tot cu paine prajita pap si eu

Bya Ralu 1

17.12.2012, 12:02

yammy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete in otet balsamic si usturoi