File de pangasius pane 2

de Raisha in Pangasius, 4 Apr 2015 | 7948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati file de pangasius
  • 1 ou
  • 100 g faina
  • 100 ml lapte
  • 5 g prag de copt
  • sare si piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius pane 2:

Se pregateste un amestec din faina, sare, piper si praf de copt. Se adauga si oul si se amesteca. Adaugam apoi si laptele treptat pana se formeaza o pasta. Cand este gata, pestele se portioneaza in bucati egale. Acestea se vor trece prin compozitia preparata mai devreme.

Se va incinge o tigaie cu ulei pe foc. Bucatile de file de pangasius se aseaza in tigaie. Se lasa cateva minute pe o parte apoi se intorc, pana capata o culoare aurie si se patrund bine. Le scoatem apoi pe servetele de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Se servesc atat calde cat si reci. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius pane 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
PANGASIUS CU CRUSTA MSM LA CUPTOR