File de Somon in crusta de parmezan

de AlexTeacher in Somon, 14 Ian 2016 | 4466 vizualizari

COMENTARII (13)

-Licurici- 1

14.01.2016, 14:42

mihaelar63 1

14.01.2016, 14:56

Aceasta este si atitudinea mea fata de somon I
Anul trecut am vorbit cu un client ce lucreaza la o fabrica de procesare a somonului salbatic in Norvegia . Spunea ca este de opt ori mai scump decat cel de crescatorie .
Buna metoda de preparare este aleasa , ce s-ar intampla daca l-ai ineca in ulei prin prajire ? Cu garnitura de mazare cred ca arata grozav

laura_n 1

14.01.2016, 15:04

pot sa particip cu reteta asta la concurs? ))))

MotanLaOale 1

14.01.2016, 15:16

bun bun

Bya Ralu 1

14.01.2016, 15:46

ce fain arata

CameliaR 1

14.01.2016, 17:59

simona72 1

14.01.2016, 18:29

Intradevar, un peste cam gras dupa care nu ma dau in vant...super l-ai gatit! Prefer macroul, chiar daca si ala e gras

Gherca Daniela 1

14.01.2016, 19:37

Aletta 1

14.01.2016, 23:31

dantes 1

15.01.2016, 08:51

Bun!

katty 1

15.01.2016, 11:46

AlexTeacher 1

16.01.2016, 01:36

Stii cate lucruri misto poti face cu macrou? Ia fii atenta aici:

https://www.youtube.com/watch?v=L3CMCZ73uR0

Michel Roux Jnr - idolul meu

Gicuta 1

18.01.2016, 09:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu chiftelute de somon si rosii