Fleica de porc cu cartofi la tava reteta gustoasa de friptura

de mihaelar63 in Porc, 16 Dec 2014 | 27670 vizualizari

COMENTARII (41)

MotanLaOale 1

16.12.2014, 15:09

bun bun

Dya Daniela Andrei 1

16.12.2014, 15:16

Cea mai buna!

reisnaor_2006 1

16.12.2014, 15:19

delicios

mihaelar63 1

16.12.2014, 15:21

Multumesc

mihaelar63 1

16.12.2014, 15:22

Clemeee Unde esti ?

Merisor 1

16.12.2014, 15:23

Vai, Mihaela!

Ela68 1

16.12.2014, 15:28

moooamaaaa, ce-i aici .....

marcela1979 1

16.12.2014, 15:33

vai ce bunatate ai aici

iolanda-elena 1

16.12.2014, 15:34

buna,buna

Gherca Daniela 1

16.12.2014, 15:39

arata tare bine!

kukibella 1

16.12.2014, 15:40

Bya Ralu 1

16.12.2014, 15:41

buna

mihaelar63 1

16.12.2014, 15:41

e vai Merisor . Cat clipesti din gene se poate prepara . Doar sa nu uiti sa lasi carnea-mn lapte cateva ore

mihaelar63 1

16.12.2014, 15:42

Corectare , buton ,, Modifica '' : Ce vai Merisor >>.. ))

babi5 1

16.12.2014, 15:42

mihaelar63 1

16.12.2014, 15:43

Ela ce sa fie . Ceva simplu , cum stiu eu , fara manopera , cu efort minim si rezultat maxim

mihaelar63 1

16.12.2014, 15:46

Marcela asa zic si eu

mihaelar63 1

16.12.2014, 15:47

Multumesc Daniela !!1

Merisor 1

16.12.2014, 15:48

Imi lipseste carnea ) in momentul de fata

mihaelar63 1

16.12.2014, 15:51

Inca nul-ati incalecat pe Ghitza ?

Bunica 1

16.12.2014, 15:56

Am și eu ceva fleică in conge,dar cine mai știe care e pachetul)))Să mai aștepte până după Crăciun))Ma satur uitându-mă

Merisor 1

16.12.2014, 15:57

Sambata

ianculubita 1

16.12.2014, 16:00

buuuuun!!

mihaelar63 1

16.12.2014, 16:02

Buni si eu mai rataceam cate ceva . acum mai pun in cate o punga si intre biletel
Se vede ca vrei sa fii ,, silueta '' de Rev

mihaelar63 1

16.12.2014, 16:02

Spor la treaba Merisor pe sambata

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la tigaie