Foietaj cu frisca

de T I M E A in Dulciuri, 26 Oct 2013 | 17637 vizualizari

COMENTARII (26)

RoXx 1

26.10.2013, 16:40

Calinnicola1997 1

26.10.2013, 16:44

Bunica 1

26.10.2013, 16:59

Daca le puneai unele peste altele in doua straturi iesea o prajitura pe care am vazut-o le Paprica si o numea respectivul"O mie de straturi"

T I M E A 1

26.10.2013, 17:23

Roxx, Calin

T I M E A 1

26.10.2013, 17:24

Buni stiu si am vazut reteta aia la Paprika si am si facut si eu cu fructe deasupra pt ca mi-a placut mult . Astea le-am facut asa sa mai am ceva langa prajitura principala

MotanLaOale 1

26.10.2013, 17:24

bun bun

T I M E A 1

26.10.2013, 17:27

Motan

Constelatialeu 1

26.10.2013, 17:32

T I M E A 1

26.10.2013, 17:51

Cleme

bianca92 1

26.10.2013, 19:01

Foarte frumoase

T I M E A 1

26.10.2013, 19:03

Bianca sunt asa de bune

Lavinia 1

26.10.2013, 19:51

Foarte bun

Cris2711 1

26.10.2013, 20:01

diana_k 1

26.10.2013, 20:33

Anett 1

26.10.2013, 21:12

hmmm buuuun!

T I M E A 1

26.10.2013, 21:23

multumesc fetelor

Rocsi 1

26.10.2013, 21:28

diaconta 1

26.10.2013, 21:35

chiar foarte bune
a mai ramas ceva dupa Mitica?

Tabita _ 1

26.10.2013, 21:36

Ce bun

T I M E A 1

26.10.2013, 21:43

Dia Mitica are praji cu crema buna )

MIUTA 1

27.10.2013, 00:48

alilianaa 1

27.10.2013, 07:46

bunatate..

T I M E A 1

27.10.2013, 15:05

Sidy 1

02.11.2013, 06:56

Alina26 1

28.11.2013, 15:01

simplu si bun!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara caramelul