Fondu ( dupa reteta elvetiana)

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2011 | 6919 vizualizari

COMENTARII (6)

cismaru_nicoleta 1

16.03.2011, 23:52

Ce interesant..!!!

MIUTA 1

16.03.2011, 23:56

aziz 1

17.03.2011, 07:55

super de mult am vrut sa incerc dar se pare ca am uitat de ea,de fapt ce am vz eu era cu mai multe feluri de brinza parca super merg si legume in loc de piine prajita

yafa 1

17.03.2011, 12:32

cred ca e tare bun la gust in reteta asta, dar care nu e deloc elvetiana. In primul rand fondue nu se face niciodata cu svaitezer, niciodata cu unt, galbenus de ou si niciodata cu smantana. Fondue veritabil se face cu gruyere sau fribourgois( sau cu amandoua in cazul jumatate-jumatate) cu un catel de usturoi, vin alb sec, maizena si kirsh.Sper sa nu te superi la ce am scris mai sus. Dar nu poti afirma ca e reteta tipica elvetiana cand nu este.

Lau 1

17.03.2011, 13:21

super

alinutza1983 1

17.03.2011, 19:24

nu ma supar deloc Yafa! foarte bine cand avem de invatat de la altii care sunt mai in cunsotinta de cauza! doar am plecat de la ideea de baza...nu am zis ca e elvetiana, ci ca e dupa reteta elvetiana....dar sa stii ca e interesant sa aflu lucruri noi...si poate chiar o sa incerc varianta originala, cea de care amintesti tu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]