Forneti cu Ceva Fin si branza de burduf

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 17096 vizualizari

COMENTARII (22)

Bunica 1

14.09.2013, 22:01

Eu dau berea,tu dai cateva forneti

Corinuta 1

14.09.2013, 22:02

Vai de mine cum arata! Daca mai faci ceva cu branza eu ma mut la tine!

Cris2711 1

14.09.2013, 22:03

cu bere da,ca si Buni,ce dor imi este,mersi de reteta,in Sibiu cumparam de toate felurile

portiadelumina 1

14.09.2013, 22:04

Buni, eu aş merge pe ambele combinaţii) Bună treabă, Claudia!

Rocsi 1

14.09.2013, 22:06

mihaelar63 1

14.09.2013, 22:10

Tot mai bune sunt cele de casa

MotanLaOale 1

14.09.2013, 22:12

Constelatialeu 1

14.09.2013, 22:12

Ai sinucis de tot ceva fin-ul asta....

deyutzky 1

14.09.2013, 22:13

perfecte!

amalia01 1

14.09.2013, 22:14

super!

adry88 1

14.09.2013, 22:15

delicioase

Valclaudia 1

14.09.2013, 22:19

trebe, Cleme!

Lia_ 1

14.09.2013, 22:20

mai bine arata decat alea cumparate

Cleme

simona72 1

14.09.2013, 22:23

Astea is mortale!!!

Lavinia 1

14.09.2013, 22:24

bune

laura_n 1

14.09.2013, 22:27

foarte misto, bravoo

xana 1

14.09.2013, 22:33

wow

Angelina_Elena 1

14.09.2013, 22:45

Foarte bune!

Xandrinne 1

14.09.2013, 22:48

nilgun 1

14.09.2013, 23:17

fffff bun

alilianaa 1

15.09.2013, 07:32

ce buuun

bianca92 1

14.10.2013, 21:17

sunt convinsa ca sunt mult mai bune decat forneti de la magazin. bravo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval