Friptura clasica de iepure - in loc de 200-

de Brindusa in Mancaruri cu carne, 23 Ian 2011 | 14288 vizualizari

COMENTARII (54)

marcela1979 1

23.01.2011, 16:36

pot sa ma servesc?

mirela0911 1

23.01.2011, 16:43

la cat mai multe retete ce e bun e bun

LUK 1

23.01.2011, 16:50

yupeee

mena29 1

23.01.2011, 17:15

La mai multe!!! felicitari!

madi_marin 1

23.01.2011, 17:23

oo.....la cat mai multe retete, Brandusa!.... friptura e tare apetisanta.....

RuxyRux 1

23.01.2011, 17:39

Feliictari Brandusa...sa ne incanti mereu cu retetele tale...cu sufletel frumos

Mitinita 1

23.01.2011, 17:45

la cat mai multe!!!

Cris2711 1

23.01.2011, 18:13

mamaieelena 1

23.01.2011, 18:18

buna si aratoasa

corina241 1

23.01.2011, 18:58

felicitari

La Ancuta 1

23.01.2011, 20:01

la cat mai multe retete
Foarte buna friptura

Brindusa 1

23.01.2011, 20:42

mersi,mersi! Haideti cu totii la masa

diaconta 1

23.01.2011, 21:50

Felicitari ai fost mai harnicuta,eu am ajuns azi doar la o suta

Brindusa 1

23.01.2011, 22:00

dia, pai eu sunt mai veche adica mai de mult pe aici

divainbucatarie 1

24.01.2011, 09:41

Felicitari pentru 200! Cat mai multe retete apetisante! iar friptura trebuie sa fie foarte buna!

lia maria 1

24.01.2011, 12:24

Felicitari la cat mai multe retete fripturica asta imi face cu ochiul

MotanLaOale 1

24.01.2011, 12:42

Felicitari si la cat mai multe retzete

DIANA B 1

24.01.2011, 14:59

lilik 1

24.01.2011, 16:30

super la cat mai multe retete

Brindusa 1

24.01.2011, 18:56

multumesc

ela 1

26.01.2011, 20:31

la multi ani!!!!!!!!!!!!!

gaby_duceag 1

26.01.2011, 22:02

La multi ani, Brandusa draga. Tare rau imi pare ca nu ti-ai trecut aici data nasterii si nu te-am putut serba asa cum meriti. Toate gandurile mele bune le indrept catre tine urandu-ti ani frumosi si multa fericire.
http://www.youtube.com/watch?v=SkGFEfvtQY0

Miha 1

27.01.2011, 00:10

La multi ani!

mihaelar63 1

27.01.2011, 02:02

La multi ani Brandusa !!!
La cat mai multe retete postate care ne incanta

carmenvlad 1

27.01.2011, 05:30

La multi ani!!!
Friptura arata minunat si este o incantare pentru privitori.
Nu am avut ocazia sa gatesc vanat cu adevarat pana acum si am auzit multe despre bait. Te rog sa-mi spui cum se face acesta. Iti doresc deasemeni la cat
mai multe retete.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura pomana porcului