Friptura de pui la Philips Multicooker

de Doinavar in Pui, 18 Noi 2013 | 12366 vizualizari

 

M-am gandit sa frig un pui intreg, sa vad daca si cum imi iese. M-am apucat de treaba si am asezonat puiul cu fel de fel de condimente si am probat daca incape in vasul de gatit. A incaput la fix, altfel trebuia sa il tai sau sa il fac la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de 1.3-1.5 kg
  • 5 catei de usturoi
  • 4 linguri de ulei
  • cimbru
  • rozmarin
  • maghiran
  • boia de ardei
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui la Philips Multicooker:

Am taiat usturoiul feliute subtiri si l-am adaugat peste ulei in vasul de gatit. Am pus puiul la prajit. Din MENU am setat programul FRY, din COOKING TIME am selectat 10 minute. Am apasat START si am prajit puiul, cu capacul deschis, cate 5 minute pe fiecare parte.

L-am intors din nou, cu pieptul in sus, si am adaugat 150 ml apa. Din MENU am setat programul STEW si din COOKING TIME am ales 40 de minute. Am inchis capacul si am apasat butonul START. Treaba e cam gata, asteptam sa vedem cum iese.

Aveti grija cum rasturnati puiul pe platou, luati vasul, il inclinati si lasati sa alunece, sa nu se rupa bucati, sa nu va stropiti. L-am servit cu garnitura de legume si suc propriu ramas in vas, am presart si putin patrunjel tocat.
A fost super la gust, aromat si foarte fraged. Gata. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui