Friptura la cuptor cu ceapa, cascaval si garnitura de orez

de Gherca Daniela in Porc, 3 Oct 2014 | 4678 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

03.10.2014, 13:31

Adele 1

03.10.2014, 13:41

mihaelar63 1

03.10.2014, 13:58

Daniela interesanta ,, miscarea '' cu maioneza .Poti sa-mi spui ce rol are si cum influenteaza textura carniisau a cascavalului ??

portiadelumina 1

03.10.2014, 14:15

Ce pot spune, acum, că n-am mâncat de prânz, decât că merg să mănânc, că uite, aceste "legume" la cuptor mi-ai provocat o şi mai mare foame.

Gherca Daniela 1

03.10.2014, 14:40

Mihaela, multumesc de apreciere . Maioneza inmoaie carnea sa nu fie tare,iar in combinatie cu ceapa si cascavalul este nemaiponenita. Tot gustul bun ii da ceapa. Am incercat sa inlocuiesc snitelele obisnuite cu ceva diferit si mai sanatos. Sunt foarte incantata, noua ne place!

deyutzky 1

03.10.2014, 14:41

Gherca Daniela 1

03.10.2014, 14:41

Cu drag, Padre!

Gherca Daniela 1

03.10.2014, 14:42

Deyutzky

- Andreea - 1

03.10.2014, 14:47

reisnaor_2006 1

03.10.2014, 15:00

o bunatate

Constelatialeu 1

03.10.2014, 15:03

Gherca Daniela 1

03.10.2014, 15:44

babi5 1

03.10.2014, 18:51

Eu as vres numsi friptura fara cascaval

roxana_simona 1

07.10.2014, 06:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor cu bere si piure de cartofi noi