Fursecuri

de Miha in Prajituri, 9 Noi 2011 | 22125 vizualizari

COMENTARII (120)

gaby_duceag 1

10.11.2011, 12:00

Rocsi 1

10.11.2011, 12:07

menaaaa fugi inapoi in casa ca e frigggggggg

mena29 1

10.11.2011, 12:11

Trebuie sa va spun ca tocmai a ajuns miha si a meritat sa astept,a adus cu ea niste fursecuri de te lingi pe degete

Rocsi 1

10.11.2011, 12:16

venim si noiiiiiiiiiiii

mena29 1

10.11.2011, 12:20

Haideti

gaby_duceag 1

10.11.2011, 13:02

mena ce mincinoasa te-ai facut

mena29 1

10.11.2011, 13:09

Nu pot sa-ti raspund ca sunt cu fetele la cafea,nu am vazut ce ai scris ,am crezut ca si tu vei veni cu ele

mirela0911 1

10.11.2011, 20:25

frumusele tare si ce bine merg cu lapte

diaconta 1

10.11.2011, 20:35

Mirela,fa si tu si cheama-ma si pe mine

alinutzika 1

11.11.2011, 15:05

vreau si eu vreo 10-20 de fursecuri...

RuxyRux 1

15.11.2011, 15:23

Superbe...am sa le probez si eu...am testat gogoselele tale cu miere au iesit minunate...si am pupacit virtual deliciosul tau mic...e frumos....atat de frumos...un vis!

gaby_gabytza 1

16.11.2011, 15:30

am ajuns cam tarziu

maya23 1

14.12.2012, 17:53

le-am incercat de doua ori...si de doua ori mi s-au intins in tava si au iesit niste chestii fleostite.....e vreun secret?? cuptorul tre incins bine inainte? trebuie praf de copt? faina e vreuna speciala?untul?? nu`mi dau seama ce am gresit....mai ales ca am frecta untul ala cu zaharull de mama focului si zaharul abia abia s-a topit.....e prima oara cand fac ceva si nu imi iese...

diaconta 1

14.12.2012, 18:02

Maya,probabil aluatul tau nu a avut destula consistenta,iar focul zice Miha ca e mediu.

Miha 1

14.12.2012, 18:34

Maya, nu este nici un secret la reteta asta. Dupa cum se vede si in poze, fursecurile se mai "lasa" la copt, dar nu intr-atat incat sa fie "fleostite" Eu cred ca e din cauza fainii, posibil sa trebuiasca ceva faina in plus. Praf de copt n-am pus pentru ca am folosit faina pentru prajituri si asta are deja incorporati ceva agenti de crestere. Daca folosesti faina normala poti pune 1 lingurita de praf de copt.

maya23 1

15.12.2012, 15:06

prima data am facut cu o faina banala...a doua oara am folosit o faina mai buna...(zice lumea ) )...am pus si praf de copt...si am pus si faina mai multa....si au iesit la fel..plate...dar mai...tari cumva...nush..ce s-a intamplat...nu`mi dau seama...dar nu imi vine sa cred ca nu mi-au iesit niste simple fursecuri si sunt tare necajita ...dar..ata ete ...cuptorul a fost incalzit ...inainte...dar nu cred ca asta ar fi problema..nu?

maya23 1

15.12.2012, 19:21

deci cand le-am pus cu posul....au iesit f frumos...in momentul in care le-am bagat la cuptor s-au lasat de tot.....de aia intreb...untul e special?faina?cuptorul incins inainte?nush...

Miha 1

15.12.2012, 19:28

Maya, chiar nu e nimic special la reteta asta. E chiar o reteta simpla, nu e nimic complicat, nu-mi dau seama de ce nu-ti ies. Untul e unul obisnuit, faina e din cea pentru prajituri (nu-mi aduc aminte exact firma, posibil Boromir), cuptorul e incins inainte (asa se procedeaza de regula la prajituri) ... La ce temperatura le coci?

maya23 1

17.12.2012, 20:07

e cuptor de aragaz...si e bun..ca fac cozonacii la el..nu pot sa zic temp...dar il las la foc mediu 10 min-15 ...pana simt eu la mana ca e bine...nush ce sa iti zic...dar la fursecuri sunt praf)))nu vor si nu vor)

Ligia Bxl 1

25.07.2013, 00:19

ah ce bine arata miha

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nasturasi fragezi de ciocolata