Gateau Normand

de Sylvia in Prajituri, 12 Feb 2010 | 5812 vizualizari

COMENTARII (10)

Miha 1

12.02.2010, 14:05

De unde stim care portocala e tratata si care nu?

Sylvia 1

12.02.2010, 14:14

Miha scrie pe el, sunt obligati . La magazinele mai mari la standul de portocale si lamai sunt separat cele care nu sunt tratate, eu cumpar pt prajituri ( se si strica f repede ) sunt mai scumpe si sunt si ambalate alfel. Oricum o sa modific si in reteta ca am tradus-o fara sa ma gandesc la asta, o sa pun " de preferinta netratate" ca poate nu se gasesc asa usor cele netratate si nu cred ca si e o mare problema daca se pune putina coaja si "tratata"

Teo 1

12.02.2010, 21:10

chiar frumos arata, si feliuta destul de consistenta;comunici frumos si in scris si ''la bucatarie''!radiez de multumire cand '' te citesc'' !

Rocsi 1

12.02.2010, 21:40

vreau si eu o bucatik mik mik

ANCA 1

12.02.2010, 22:38

la noi nu scrie nicaieri, pt ca toate-s tratate..produsele bio sunt pe raft separat, insa la fructele si legumele importate nu am vazut asa ceva nicaieri..

Sylvia 1

13.02.2010, 12:07

Teo draguta esti o bucata mare pt tine cu o cana de lapte fierbinte

Sylvia 1

13.02.2010, 12:07

Rocsi si pentru tine

ionix 1

13.02.2010, 12:09

valeu... arata asa mai hmm regal... super

Sylvia 1

13.02.2010, 12:12

Anca,probabil nu e asa o mare problema daca se spala bine, noi care am trait in Romania am trecut si rezistat la mai multe decat o coaja de portocala tratata

silvi0ara 1

16.02.2010, 22:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta frageda cu mere