Gem de prune (1)

de RODIMUR in Conserve, 1 Sep 2017 | 11414 vizualizari

COMENTARII (24)

katty 1

01.09.2017, 19:41

O portie, va rog!

Constelatialeu 1

01.09.2017, 19:44

Printre preferatele mele la categoria gemuri..

- Andreea - 1

01.09.2017, 19:50

Si noua ne place tare mult

RODIMUR 1

01.09.2017, 19:53

Vă mulțumesc mult pentru aprecieri! Și mie-mi place mult acest gem, pentru că îl folosesc la dulciuri, toată iarna (și nu numai)...

MotanLaOale 1

01.09.2017, 20:00

Cofetarul Vesel 1

01.09.2017, 20:01

delicios!!!

RODIMUR 1

01.09.2017, 20:18

Mulțumesc frumos, Motănel!

Ina 1

01.09.2017, 20:22

eu fac clatitele, tu pui gemul

Merisor 1

01.09.2017, 20:59

Îl ador!

RODIMUR 1

01.09.2017, 21:23

De acord, Ina!

RODIMUR 1

01.09.2017, 21:24

Bine, Merișor...Mulțumesc pentru apreciere!

oanapl 1

01.09.2017, 23:12

Pregătesc și eu niște clătite! Vii cu un borcănel de gem?

RODIMUR 1

01.09.2017, 23:36

Vin, Oana, cum să nu...?!

dantes 1

02.09.2017, 07:22

Bun!

RODIMUR 1

02.09.2017, 08:37

Mulțumesc, Dante!

miki_a 1

02.09.2017, 11:50

Foarte bun și nelipsit nici din camara noastră!

RODIMUR 1

02.09.2017, 12:29

Desigur, Miki! Toată lumea face gem de prune, sau chiar magiun, pentru că sunt ușor de făcut și sunt foarte bune!

miki_a 1

02.09.2017, 12:39

Facem, facem....mult chiar! Tare bun e la iarnă (și cum la noi iarna ține 8 luni pe an trebuie rezerve mari); fetele îl servesc pe pâine cu unt, mie îmi place în cornuri!

elucubratiiculinare 1

02.09.2017, 17:31

foarte bun

RODIMUR 1

02.09.2017, 17:43

Mulțumesc, Mihaela!

Rocsi 1

02.09.2017, 22:00

Este foarte bun gemul de prune! Mie imi place mult gustul sau si sa fie putin acrisor!

RODIMUR 1

02.09.2017, 22:20

Rocsi, gemul meu de prune este dulce. Acrișor este magiunul, care se face fără zahăr. Eu încă nu am făcut așa ceva, dar poate voi face în curând...Iar magiunul este bun și cu miez de nucă...!

kytz 1

04.09.2017, 07:55

Unul dintre cele mai bune și populare gemuri!

RODIMUR 1

04.09.2017, 08:04

Așa este Kytz! E bun și ușor de făcut. De aceea îl prepară toată lumea...Merci!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet, la rece