Gendermas

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 27 Ian 2010 | 7384 vizualizari

COMENTARII (3)

christyansen 1

18.11.2011, 15:37

f buna si gustoasa reteta am servit cu salata de legume.bv

miki_a 1

20.03.2015, 10:52

Bravo Mihaela! Sincer, stiam ca reteta e foarte veche si se pregateste mai mult in Ardeal, dar nu i-am stiut niciodata numele adevarat !

RODIMUR 1

01.06.2017, 22:03

Da, e foarte bună. Diferă puțin de ce facem noi (de obicei o facem iarna, sau în perioade când nu există ceapă verde). Cartofii îi curățăm și-i facem piure. Și nu punem boia, nici pătrunjel. Dar cred că aceste diferențe nu dăunează gustului. E foarte bună. Cînd facem, mâncăm porții pantagruelice amândoi...!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]