Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Carmen in Dulciuri, 11 Mai 2016 | 3800 vizualizari
diaconta 1
Chiar stralucitoare ti-a iesit. Multumim Uite ca eu nu m-am gandit ca se poate folosi si glucoza solida
MotanLaOale 1
Constelatialeu 1
Aici e treaba cu super rabdare si eu abia ce am invatat sa am rabdare...
Rahela Velicu 1
Super stralucitoare!
reisnaor_2006 1
ce bine arata
Ina 1
Chiar trebuie rabdare si n-am nici "scule" de masurat temperatura :">
Bya Ralu 1
super
Rocsi 1
Faina glazura asta!
marcela1979 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:29
de Panacris 9
ieri la 17:57
ieri la 10:12
pe 18.01 la 21:25
de laura_n 7
pe 18.01 la 16:49
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
oanapl
MotanLaOale
RODIMUR
Panacris
teodora89 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!