Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Carmen in Dulciuri, 11 Mai 2016 | 4236 vizualizari
diaconta 1
Chiar stralucitoare ti-a iesit. Multumim Uite ca eu nu m-am gandit ca se poate folosi si glucoza solida
MotanLaOale 1
Constelatialeu 1
Aici e treaba cu super rabdare si eu abia ce am invatat sa am rabdare...
Rahela Velicu 1
Super stralucitoare!
reisnaor_2006 1
ce bine arata
Ina 1
Chiar trebuie rabdare si n-am nici "scule" de masurat temperatura :">
Bya Ralu 1
super
Rocsi 1
Faina glazura asta!
marcela1979 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:04
ieri la 08:35
pe 13.10 la 08:11
pe 12.10 la 09:44
pe 10.10 la 15:53
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
Bucataras
RODIMUR
AndreeaMaria 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nadiuta123 1
crisad 1
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!