Gogosari in otet

de Oana in Muraturi, 10 Iul 2009 | 36090 vizualizari

COMENTARII (8)

leoflori 1

10.07.2009, 19:18

5 "furculisioane" ca MERITI!

Oana 1

10.07.2009, 22:52

Saru'mana

Oana 1

20.07.2009, 16:41

Mariana, nu inteleg la ce te referi...nu ai mancat pana acum gogosari in otet? asa face si mama si bunica saramura pt. gogosari, cu otet, apa si sare...stii tu altfel?

Oana 1

11.09.2009, 20:04

Lena, se pun la litrul de lichid, mai bine zis. Deci la 3 l de apa pui 3 lg de sare si 6 de zahar. Cand adaugi si litrul de otet, mai completezi cu 1 lg de sare si 2 de zahar.

Oana 1

12.09.2009, 00:08

Cu placere!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida murate cu Pikant fix