mmmm ce bine arata, o bunatateeeee...
dupa gustul meu eu as lasa deoparte oregano si busuiocul si le-as inlocui cu patrunjel si marar dar asta e chestie de gusturi.
Ramooo, ce bine arata!!! Acum mi-am dat seama ca nu ti-am raspuns cand m-ai intrebat , dar sunt f. buni, nu-i asa? Si eu mai fac gogosari umpluti in loc de ardei si chiar voi face curand! mi-ai facut o poftaaaa! Si, ca si Rivka, imi place mult cu marar si patrunjel verde! Pun si in carne si apoi peste sos, cand sunt gata
ma bucur ca v-au placut cum arata...nu folosesc marar(nu am in casa asa ceva) pentru ca nu-i place sotului,poate sa fie mancarea lui preferata daca am pus marar am dat-o in bara...au un gust f bun cu busuioc si oregano,eu folosesc f mult busuiocul si oregano,aproape la orice...uite ca mi-ati dat o idee buna cu fierberea direct in bulionul de rosii..am sa incerc si eu ..la mine e prima oara cand fac cu gogosar si eu to ardei gras am folosit dar ma declar super multumita aproape ca-mi plac mai mult gogosarii umpluti ,sunt mai dulci ,mai carnosi ,mai aspectosi...