Gogosele umplute cu crema

de Constelatialeu in Prajituri, 18 Ian 2013 | 5807 vizualizari

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

18.01.2013, 13:19

foarte bune!pregateste-mi o portie mare

portiadelumina 1

18.01.2013, 13:21

Cleme, tu lucrezi în duet cu Vali, dar lărgiţi echipa, că uite, la golit platouri vin şi eu

Constelatialeu 1

18.01.2013, 13:26

Parinte,suntem asa compatibili,ca ne iese numai in duet....

ionela2682 1

18.01.2013, 13:31

Lau 1

18.01.2013, 13:32

servesc si eu

delia64 1

18.01.2013, 13:35

Ce buneee!

Bunica 1

18.01.2013, 13:39

Ai facut cam multe si ma gandesc sa-ti dau putin ajutor la mancat

Constelatialeu 1

18.01.2013, 13:44

Bunica: Nu prea stiu sa fac cantitati mici,nu-mi iese...

portiadelumina 1

18.01.2013, 13:53

Hai Buni, dăm o fugă la Câmpina, că şi aşa Cleme zice că-s dator c-o vizită

gaby_gabytza 1

18.01.2013, 13:57

cu multa crema va rog

iry-gabriela 1

18.01.2013, 14:01

vreau sa gust ca tare pofta mi-ai facut

Constelatialeu 1

18.01.2013, 14:19

IRI
Gustatul e fudulie,mancatul e chestie serioasa...

diaconta 1

18.01.2013, 14:21

atunci io nu's fudula si ma pun sa mananc asa ca oamenii seriosi

MotanLaOale 1

18.01.2013, 14:36

bune bune

Rocsi 1

18.01.2013, 15:01

Super bune...Faci multe bunatati

Constelatialeu 1

18.01.2013, 15:22

Rocsi,imi place sa fac si cred ca incurajarile si laudele primite pe netlog mi-au fost de mare ajutor...

Geanina87 1

18.01.2013, 16:30

ce-as manca si eu una

diana_k 1

21.01.2013, 12:05

foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme