Gogosi "Petit chinois"

de Miha in Dulciuri, 5 Mai 2010 | 6837 vizualizari

COMENTARII (18)

ela 1

05.05.2010, 00:30

tu ai auzit ca ti-am cerut mai devreme o gogoasa si te-ai dus repede si mi-ai facut?

Miha 1

05.05.2010, 00:38

pai vezi mey ce fac eu pentru tine?

ela 1

05.05.2010, 00:39

acum pot sa ma duc la culcare satula si fericita

Miha 1

05.05.2010, 00:54

Eu am zis ca ma duc repede la culcare in seara asta, dar daca m-ai pus sa-ti fac gogosi...iote cat e ceasul.

Julie 1

05.05.2010, 08:48

Mmm! Gogosi!!! Sa-mi pastrati si mie!!!

ela 1

05.05.2010, 09:31

pai da,si eu am spus ca ma culc devreme si tu m-ai pus sa astept pana termini gogosile

Bucataras Medi 1

05.05.2010, 10:35

stii cum se spune"la gogosi inainte ,la razboi inapoi".................foarte frumoase, deosebite....................

Rocsi 1

05.05.2010, 11:00

delicioase cu siguranta

epurasha2bb 1

05.05.2010, 14:11

ce bunatate! nu stiu ce sa laud mai intai, aspectul inedit sau gustul deosebit!

madi_marin 1

05.05.2010, 14:31

ce bine arata..... eu stiam ca ,,la placinte inainte, la razboi inapoi,,....

Bucataras Medi 1

05.05.2010, 18:36

madi ,ca tine este numa ca eu am adaptat putin.............

madi_marin 1

05.05.2010, 18:45

medioto....a...acum m+am prins....

ana 1

05.05.2010, 20:54

Foarte faine sunt!Crema e foarte buna ,am facut in wk .Nu curge crema cand le prajesti ?

Sylvia 1

05.05.2010, 22:41

Excelent arata !!!Mabucur ca ti-a placut reteta

Miha 1

05.05.2010, 22:58

Multumesc fetelor!

Miha 1

05.05.2010, 23:02

Ana, mie si la gogosi si la "petit chinois" mi-a iesit crema foarte batoasa. N-a curs.

Pasiune pentru bucatarie 1

04.06.2010, 15:07

miha pot pune ulei in loc de unt ?

Miha 1

05.06.2010, 12:32

Da, Andreea...poti pune si ulei. Important e ca aluatul sa aiba si ceva grasime.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere si bezea