Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2015 | 5212 vizualizari
Bya Ralu 1
bun bun
Bunica 1
Ce bunatate ne-ai adus!
Catalina L 1
v-as trimite reblochon-ul prin posta dar miroase tare
Panacris 1
Bunnn! Nu se poate înlocui cu Cammembert????
Asa il aduce posta mai repede)))
mihaelar63 1
Frumoasa introducere Ma introduce in atmosfera . Vad focul palpaind in semineu , cojita de paine , Tartiflette , pahar de vin si fete destinse Dupa cum ai spus acest preparat este foarte potrivit pentru vremea rece
simona72 1
Ce as gusta din branza aia!! Cam bun ce ai facut tu acolo!!
da puteti pune camembert....am vrut sa va propun dar al meu sot francez zice ca este "tradare"
Deci ai supervizor Foarte frumos
MotanLaOale 1
Rocsi 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:37
ieri la 08:56
pe 24.02 la 20:26
de laura_n 7
pe 24.02 la 11:51
pe 24.02 la 10:32
5 comentarii
4 comentarii
de Panacris 9
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Bucataras
RODIMUR
iry-gabriela 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alina26 1
SENO 1
Andreea_Mario 1
Jullya 1
emilbigiu 1
pasiibucatariei 1
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!