Gulas de porc cu cartofi si galuste

de Rocsi in Porc, 6 Mar 2019 | 12554 vizualizari

COMENTARII (19)

RODIMUR 1

06.03.2019, 21:02

Ce bun trebuie să fie, mai ales cu găluște...!

MotanLaOale 1

06.03.2019, 21:04

bun bun

Constelatialeu 1

06.03.2019, 21:32

Are carnita, vin si eu la masa...

Bucataras Diana 1

06.03.2019, 22:04

vasimur 1

06.03.2019, 22:25

Tabita _ 1

06.03.2019, 23:21

Bun

mihaelar63 1

07.03.2019, 00:03

Delicios gulas

CameliaR 1

07.03.2019, 09:05

Arata minunat!

-Licurici- 1

07.03.2019, 13:05

Ce bine arata!

Adi 1

07.03.2019, 19:03

Foarte bun!

Rocsi 1

07.03.2019, 21:39

Va multumesc mult, dragi bucatarasi!

dantes 1

04.05.2019, 08:42

Bun!

Rocsi 1

04.05.2019, 10:00

Multumesc!

ConstantaStoian58 1

04.05.2019, 11:09

Daca nu are chimen nu e gulas, e doar o tocana iar gulasul se face ori cu cartofi ori cu galuste nu si cu una si cu alta pentru ca nu merge cartoful care are amidon cu galusca de faina adica tot amidon dar tocana ta este gusatoasa cu toate ca nu aveau ce cauta galustele alea in ea. Invatam, invatam, invatam! Omul cat traieste invata cu conditia sa aiba o minte deschisa la schimbare. Spor la gatit in continuare!

lucy2002 1

07.10.2019, 22:58

Imi place mult gulasul tau, mai ales ca nu are chimen, asa ca -i pe gustul meu! Rocsi

Rocsi 1

08.10.2019, 10:29

Constanta Stoian, multumesc pentru sfaturi!

Rocsi 1

08.10.2019, 10:30

Lucy, ma bucur ca iti place!

Aurelia 07_07 1

18.12.2019, 20:25

Rocsi 1

18.12.2019, 20:39

Aurelia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in sos dulce acrisor