Gustare festiva din sunca cu cascaval

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2010 | 11619 vizualizari

COMENTARII (8)

Teo 1

24.01.2010, 22:05

dau atat de bine floricelele din praz!bravo!

mihaelar63 1

24.01.2010, 22:06

anisoara ornamentele sunt facute din partea alba a prazului ?

anisoara 1

24.01.2010, 22:12

Ornamentele sunt facute din partea alba al prazului,cred ca voi pune descrie in receta. Asteptati putin.

mihaelar63 1

24.01.2010, 22:26

asa de bine arata florile de praz incat puteam sa jur ca e o panglica ornamentala d e la florarie

anisoara 1

24.01.2010, 22:40


Sylvia 1

25.01.2010, 09:50

Super arata, foarte frumos decorate

Bunica 1

25.01.2010, 15:08

Ai avut cumva , ceva sarbatoare si n-ai dat anunt pe "Bucataras"? Te intreb pentru ca sunt multe platouri pentru o zi normala. De altfel sunt foarte frumoase si apetisante.

anisoara 1

25.01.2010, 21:03

Sylvia si Bunica imi pare bine, ca v-au placut . Bunica nu am avut nici o sarbatoare. Eu am foarte multe recete cu fotografii , care isi asteapta rindul , pt ca sa fie expuse pe bucataras.ro.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv terina de legume cu sunca si oua de prepelita