Hajas ( Hajose )

de adela1981 in Prajituri, 20 Mar 2012 | 11410 vizualizari

COMENTARII (22)

VERONICA2607 1

20.03.2012, 10:54

bun!!!

Lau 1

20.03.2012, 11:24

ce este osanza?

MotanLaOale 1

20.03.2012, 11:33

bune bune

mimmi 1

20.03.2012, 11:36

facute de casa sunt o minunatie,cam mult de munca pe ele,dar merita

deyutzky 1

20.03.2012, 11:40

arata bine

mimmi 1

20.03.2012, 11:43

Te ajut eu sufletisto,osanza e grăsimea crudă de porc din zona abdominală care se foloseste special la haiose,cand tai porcu o pui deoparte pentru asa ceva

Rocsi 1

20.03.2012, 11:55

ce faina denumirea..chiar nu stiam de ea..si faine si prajiturelele

bucatarimcudiana 1

20.03.2012, 12:12

super bune

diaconta 1

20.03.2012, 12:18

am zis ca ma duc sa caut hai sa fac si eu,ca n-am facut demult
faine ti-au iesit

alinutzika 1

20.03.2012, 12:41

f bine arata!

mirela0911 1

20.03.2012, 13:18

Foarte bune!

Bya Ralu 1

20.03.2012, 14:43

like!

oana_pisicutza16 1

20.03.2012, 15:29

foarte frumoase ti-au iesit

mamaieelena 1

20.03.2012, 18:26

bune,bune

ionela2682 1

20.03.2012, 18:47

place ,place,place!!

iry-gabriela 1

20.03.2012, 21:16

frumoasa prezentare si in poze si prezentare

Sim0na 1

20.03.2012, 21:51

Delicioase!

adela1981 1

20.03.2012, 21:52

Multumesc!!

Laly 1

21.03.2012, 10:30

Ce gustoase cred ca au fost

diana_k 1

21.03.2012, 10:40

foarte bune!

MIUTA 1

21.03.2012, 13:05

Super bune

MIUTA 1

21.03.2012, 13:05

Super bune imi place tare mult cum au iesit perfecte

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Haios (Hajas)