Icre Arici

de housy in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2010 | 9041 vizualizari

COMENTARII (9)

Adinacarla 1

27.06.2010, 13:35

frumos arici...dar si gustos

eclerash 1

27.06.2010, 13:52

foarte frumos si cum l-ai facut dar mai ales motivul pentru care l-ai facut asa...

biancas76 1

27.06.2010, 15:00

Tare frumos arata ariciul tau!! Super chiar.

Ramonaky 1

27.06.2010, 17:36

foarte frumos ariciul tau

ela 1

27.06.2010, 19:32

ce arici.....

nadina73 1

27.06.2010, 20:53

super ariciul tau

mihaelar63 1

27.06.2010, 22:45

felicitari , ai avut de la cine invata , am si eu niste icre proaspete , ulei nu pui deloc ?

Laly 1

27.06.2010, 23:14

Ce dragut ariciul tau.Cred ca este domestic,daca sta asa cuminte la tine pe farfurie

housy 1

03.07.2010, 21:19

ups....ba da.....pun si ulei....l-am uitat in reteta.....chiar parea cam usoara grisul cu icrele se freaca cu ulei...k la maioneza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]