Icre prajite cu oua

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2015 | 15553 vizualizari

 

Multe icre din nou de la un caras si un salau . Mi-am zis ca se potrivesc si pentru mic -dejun . Icrele de peste sunt foarte nutritive dar trebuie consumate cu prudenta de cei ce nu doresc colesterolul marit .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr icre de caras si salau
  • 2 oua
  • 2 cepe verzi
  • patrunjel verde
  • 1 lingura untura de porc proaspata
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre prajite cu oua:

  1. Intr-o tigaie se trage usor in untura incinsa ceapa si patrunjelul tocate .
  2. Se aduga icrele curatate de pelite si se amesteca de cateva ori pana cand incep sa-si schimbe culoarea- 1 minut - si devin galben-portocalii .
  3. Se sparg doua oua si se incorporeaza in compozitia de icre cu verdeata .
  4. Se lasa sa se atat cat se intaresc ouale [ ca la papara], dupa preferinta cum va place .Piparati .
  5. Serviti icrele prajite cu salata preferata .
  6. Sarati doar daca mai este nevoie .

TIPS-URI

1

Untura proaspata a facut amestecul mai cremos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre prajite cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

22.04.2015, 10:30

Daniela sa ne spui si sa ne arati cum ai preparat si tu !!!

mihaelar63 1

22.04.2015, 10:31

Roxana nici eu nu stiu din toate ce le faci tu :_*

mihaelar63 1

22.04.2015, 10:32

Multumesc Gicuta : mai imi vin si mie idei )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]