Kokoretsi - Drob de miel in stil grecesc

de Ksenya in Oaie, 6 Apr 2018 | 13171 vizualizari

COMENTARII (27)

vasimur 1

06.04.2018, 13:38

RODIMUR 1

06.04.2018, 13:40

Ce-i de miel, sigur e bun, în orice stil! Bravo!

Sidy 1

06.04.2018, 14:16

Interesant...dar nu cred ca as curata intestinele alea Ups !

Rahela Velicu 1

06.04.2018, 14:19

mihaelar63 1

06.04.2018, 14:28

Foarte gustos cu asa mirodenii

laura_n 1

06.04.2018, 14:39

Foarte interesanta reteta si modul de preparare! Bravoo!

Bucataras Diana 1

06.04.2018, 14:55

Interesant.

mirela0911 1

06.04.2018, 14:57

Interesanta reteta! Am o dilema insa, se mananca cu tot cu intestinele alea infasurate? ?

mihaelar63 1

06.04.2018, 15:41

Mirela , cred ca da . Am vazut in emisiunile culinare grecesti fripturile la protap si frigaruile cu oaie/miel infasurate in intestine . Prin prajire devin crocante [ ca si prapurele ]
Bunica lui Denes era din Mures si imi spunea ca se facea tocanita cu maruntaie si intestine de miel

Ksenya 1

06.04.2018, 16:53

Mirela ,da se mananca tot

Ksenya 1

06.04.2018, 16:54

Sidy,nici eu nu m-am bagat la ele. Am avut ajutoare

Ksenya 1

06.04.2018, 16:55

Multumesc de feedback!

simona72 1

06.04.2018, 16:57

Felicitări! Foarte frumoasă rețeta, oricând aș mânca! In zona noastră, a pădurenilor, se pregătește o tocăniță din intestine...nu am mâncat, dar cine a gustat a zis că e o delicatesă...

Ksenya 1

06.04.2018, 17:01

Simona, stiu ca suna ciudat . In Franta ,mai precis langa Paris am vazut in vitrina carnaciori,aratau atat de bine si rumeni ca nu am putut sa nu-mi comand. Ce crezi? Erau carnaciori umpluti cu intestine. M-am dumerit greu ce contine . Am ramas socata pana acum

Catalina L 1

06.04.2018, 20:02

foarte faina reteta, carnaciorii francezi cu intestine cum spui tu se cheama 'andouillette", au un miros puternic si sunt foarte apreciati de francezi
te pup

Constelatialeu 1

06.04.2018, 22:01

Interesanta reteta si cu siguranta gustoasa, bravo !

MotanLaOale 1

06.04.2018, 23:04

Cris2711 1

07.04.2018, 00:18

Ma fascinezi cu retetele tale minunate.Bravo

Rocsi 1

09.04.2018, 21:31

Cat de aspectos!

dantes 1

12.04.2018, 16:54

Interesant!

elucubratiiculinare 1

15.04.2018, 09:03

arata bine de tot

miki_a 1

20.04.2018, 10:54

Bunica 1

12.04.2019, 15:11

O varianta de drob!

Ina 1

12.04.2019, 22:51

waw! Abia acum vad reteta asta. Super idee!

Sidy 1

15.04.2019, 06:30

Interesant...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel gatita lent la ceaunul-wok