Kus kus

de Giana in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2013 | 6263 vizualizari

COMENTARII (9)

Corinuta 1

05.10.2013, 12:59

Bun tare, imi place!

nilgun 1

05.10.2013, 13:15

bun rau

MotanLaOale 1

05.10.2013, 13:39

Giana 1

05.10.2013, 13:40

Fetelor poftiti la masa, o portie de cus cus si un pahar de compot de corcoduse. Asta e pranzul meu

Cris2711 1

05.10.2013, 13:41

Merisor 1

05.10.2013, 14:08

Sylvia 1

05.10.2013, 17:07

interesanta prepararea lui, eu cunosc metoda algeriana de oparire a lui sau cea marocana de fierbere in aburii de la mancare , super arata !

Rocsi 1

05.10.2013, 20:43

Giana 1

07.10.2013, 08:32

Sylvia, ma voi documenta si voi incerca ambele metode mentionate de tine. Multumesc pt idei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]