Lavashak

de Mitinita in Dulciuri, 24 Sep 2011 | 5314 vizualizari

COMENTARII (36)

Ina 1

25.09.2011, 15:10

Si cand te gandesti ca astfel de bunatati costa pana la 100 lei/ kg in targuri.....

Mitinita 1

25.09.2011, 15:12

ce bine zici tu Ina,chiar ma miram la ultimul targ ce scumpe erau toate

LUK 1

25.09.2011, 17:37

super idee

Mitinita 1

25.09.2011, 22:03

luk

MotanLaOale 1

26.09.2011, 09:57

interesant ..... de incercat

jolygina 1

29.09.2011, 09:54

place

Criss 1

30.09.2011, 13:20

Interesant! N-am mai auzit/vazut pana acum asa ceva.

alinutzika 1

30.09.2011, 16:19

ce interesant! trebuie sa fie tare bun

aziz 1

30.09.2011, 18:58

Adina sarea de lamaie cand o scoti din cuptor ca nu trebuie sa se topeasca ci doar sa se lipeasca,eu am pus la cuptor cateva ore(5-6) bune la 50-75 grade

Mitinita 1

30.09.2011, 21:59

mona,multumesc,precis o sa incerc si eu ca mereu cer din comert. Nici eu nu stiu cum ii zice,maruntica mea ii zice serbet

Lau 1

03.10.2011, 14:01

trebuie sa fie bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffin cu lamaie si zmeura