Lipie cu galbiori

de Miha in Pizza, 4 Oct 2010 | 9582 vizualizari

COMENTARII (30)

epurasha2bb 1

07.10.2010, 08:11

miha pot sa te intreb ce fel de cascaval ai folosit? imi place cum s-a topit, eu de obicei iau Dalia.

Miha 1

07.10.2010, 10:09

Cine mai doreste? Cine mai pofteste? Ca sa stiu cate portii sa mai fac...

Miha 1

07.10.2010, 10:12

Eu cumpar de la Hochland sau Bobalna de la Napolact. Amandoua ne plac la fel de mult.

babi5 1

01.08.2013, 19:03

Valclaudia 1

01.05.2014, 08:22

vaaai, cum arata! N-am galbiori, dar am pleurotus! Acus cobor sa framant aluatul Sarumana Miha!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu carne de porc si ciolan