Makaronia Tou Fournou

de ANCA in Paste, 29 Noi 2011 | 47373 vizualizari

COMENTARII (39)

ica662000 1

04.12.2011, 13:43

Daca doriti si alte retete cu placere le pot posta.

Panacris 1

26.01.2012, 21:37

Interesante retete!

Bucataras 1

26.01.2012, 22:18

ica, avem formular de "adauga reteta. Pune o te rog acolo sa poata fi citita mai bine

marinicayou10 1

09.02.2012, 12:23

La Multi Ani!!!

Mihaela11_jo 1

09.02.2012, 14:26

La Multi Ani

ANCA 1

12.02.2012, 23:20

multumesc mult!!

Lillyan 1

29.04.2013, 23:50

Daca-mi permite-ti fetelor.Sunteti departe de reteta originala a macaroanelor la cuptor cipriote.Ica o pregateste ca la restaurant( nu vor folosi la restaurante in Cipru niciodata reteta originala pt ca nu e convenabila din punct de vedere economic)iar Anca vorbeste despre un sos.Beshamel nu este un sos este o crema de fapt.Eu am invatat sa fac makaronia tu furnu,de la soacra mea care are acum 78 de ani ( eu lociuiesc aici de 20 de ani)O ciprioata traditionala.

gaby_duceag 1

29.04.2013, 23:53

lillyan, primim cu drag observatii argumentate
nu vrei sa prepari reteta cum o stii tu si s-o aduci la noi?

Alina26 1

01.05.2013, 21:31

ce bine arataa....!!!!super felicitari!!!!!!!!

Lillyan 1

01.05.2013, 22:40

Gaby iti promit ca in urmatoarele zile cand nu voi mai fi atat de ocupata(am 3 copii)Iti voi trimite reteta corecta.Deasemeni o alta mancare traditionala aici de Paste,e pasca umpluta cu carne de miel sau ied si flauna(pe aceasta din urma o voi pregati maine,pasca sambata).Pina atunci toate cele bune si Sarbatori Fericite la toti.

Lillyan 1

01.05.2013, 22:43

Trebuie sa mentionez ca pt reusita retetelor e nevoie de urda de oaie sau capra uscata(anari).Nu stiu cat e de usor de gasit in Romania,dar e usor de preparat.

babi5 1

06.10.2013, 16:22

ryta 1

14.01.2014, 15:54

iry-gabriela 1

20.02.2017, 19:51

Ce bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

pe 06.01 la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

pe 06.01 la 17:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne