Mancarica de linte rosie cu afumatura

de Oana in Porc, 1 Feb 2010 | 36940 vizualizari

COMENTARII (7)

Oana 1

01.02.2010, 17:25

Prima portie e pentru Rivka, stiu ca-i place mult

Miha 1

01.02.2010, 17:35

Nici eu n-am facut niciodata.

Oana 1

01.02.2010, 18:03

Eu cumparasem lintea de cand a pus Rivka retetele ei si abia acum am reusit sa fac, e foarte buna!!

ANCA 1

01.02.2010, 18:46

am si eu o punga de linte de 100 de ani, nu rosie, nu's ce culoare e, si nu ma apuc de ea..

Oana 1

01.02.2010, 18:51

Ancuto, pai si eu am zis sa nu faca 100 de ani Chiar e usor de facut si a papat si Stef , doua linguri mari - i-am scos afumatura aia, asta dupa un castronel cu supa

rivka 1

03.02.2010, 08:34

ce bine arata! cred ca a fost tare buna!
anca ce ai tu e galbena cred, e aprox la fel, fa-o e pacat sa nu o faci.

si eu vreau o portie din mancarea asta

nyari1968 1

11.04.2012, 08:50

Lintea nu se foloseste nicodata direct,fara a pune boabele la-nmoi(ca si fasolea uscata)deoarece in 30-40 de minute nu se fierbe si se prinde(afuma,arde)indiferent de cratita..apoi ajunge la gunoi.
Primiti acest sfat si va doresc: "Pofta buna!"

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]