Mancarica de linte rosie cu afumatura

de Oana in Porc, 1 Feb 2010 | 35935 vizualizari

COMENTARII (7)

Oana 1

01.02.2010, 17:25

Prima portie e pentru Rivka, stiu ca-i place mult

Miha 1

01.02.2010, 17:35

Nici eu n-am facut niciodata.

Oana 1

01.02.2010, 18:03

Eu cumparasem lintea de cand a pus Rivka retetele ei si abia acum am reusit sa fac, e foarte buna!!

ANCA 1

01.02.2010, 18:46

am si eu o punga de linte de 100 de ani, nu rosie, nu's ce culoare e, si nu ma apuc de ea..

Oana 1

01.02.2010, 18:51

Ancuto, pai si eu am zis sa nu faca 100 de ani Chiar e usor de facut si a papat si Stef , doua linguri mari - i-am scos afumatura aia, asta dupa un castronel cu supa

rivka 1

03.02.2010, 08:34

ce bine arata! cred ca a fost tare buna!
anca ce ai tu e galbena cred, e aprox la fel, fa-o e pacat sa nu o faci.

si eu vreau o portie din mancarea asta

nyari1968 1

11.04.2012, 08:50

Lintea nu se foloseste nicodata direct,fara a pune boabele la-nmoi(ca si fasolea uscata)deoarece in 30-40 de minute nu se fierbe si se prinde(afuma,arde)indiferent de cratita..apoi ajunge la gunoi.
Primiti acest sfat si va doresc: "Pofta buna!"

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Terina de porc infasurata in bacon