Miel rumenit in vasul de lut cu garnitura de dragavei

de epurasha2bb in Oaie, 20 Apr 2010 | 8556 vizualizari

COMENTARII (33)

Bunica 1

20.04.2010, 21:01

O olteanca fara praz? Ai pergatit ceva foarte bun!

FlyingRoo 1

21.04.2010, 04:27

Dragaveiul este denumirea olteneasca a steviei, uneori fiind stevia creata. Are gust putin acid ceea ce o face perfecta in ciorbe, fritatta, placinte etc.

epurasha2bb 1

21.04.2010, 09:52

Cangurasule in etc-ul ala sper ca intra si mancarica mea!eu mereu manancmiel cu spanac sau dragavei si multa lamaie, altfel nu imi place!

FlyingRoo 1

21.04.2010, 23:46

Draga verisoara tzopaitoare, SIGUR ca intra si mancarita ta in acel "etc" , gustul e perfect inviorator in orice fel de mancare. Si unul dintre secretele cele mai bine pazite ale marilor chef-i este ca pun cateva picaturi de lamaie in mancaririle lor!

epurasha2bb 1

22.04.2010, 09:33

ma distreaza introducerea! in rest e adevarat!

Sidy 1

17.05.2010, 07:34

Mariana acum am descoperit reteta ta ! Cred ca este delicioasa...dar habar n-am ce e dragaveiul. Citind si mesajele am inteles de la tine ca "...sunt niste frunze ca si spanacul dar au un gust mai bun!cresc din pamant, "
Dar pina la urma m-am lamurit de tot...dragavei= stevie
Chiar am sa incerc ca noua ne place stevia....
Nota maxima de la mine....

epurasha2bb 1

05.04.2013, 21:43

wow Sidy dupa aproape 3 ani am vazut si eu mesajul tau! scuze , fara intentie! cred ca ai dreptate cu dragaveiul, el este un soi de stevie plin de fier, folosit de babe pe vremuri pt.a curma anemia tuberculoasa, asa am gasit pe net.

Krystyan Trendy 1

06.05.2014, 12:27

arata grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel