Mini-choux cu crema de vanilie pralinata

de Catalina L in Dulciuri, 18 Ian 2017 | 4009 vizualizari

COMENTARII (19)

CameliaR 1

18.01.2017, 17:18

Servesc si eu!

Rahela Velicu 1

18.01.2017, 17:26

Bunica 1

18.01.2017, 17:34

Oho,hoooooooooooooo!

MotanLaOale 1

18.01.2017, 18:30

RuxyRux 1

18.01.2017, 18:36

Ce reteta minunata ai adus Cata! Te imbratisez!

Lau 1

18.01.2017, 18:43

Meea 1

18.01.2017, 18:48

Delicios!!

Catalina L 1

18.01.2017, 18:51

Multumesc la toti

Catalina L 1

18.01.2017, 18:51

Rux te pup cu drag

Rocsi 1

18.01.2017, 18:57

Catalina, sunt nemaipomenite, chiar de vis aceste choux-uri!

RuxyRux 1

18.01.2017, 18:58

Si eu Cata scumpa!

Bya Ralu 1

18.01.2017, 19:52

bune

Bucataras Diana 1

18.01.2017, 20:17

simona72 1

18.01.2017, 20:55

Când am făcut Paris Brest primul gând a fost către tine. Mă gândeam că voi găsi la tine detalii despre rețeta, introducere marca Catalina au apărut și detaliile pe care le căutam...Apreciez tare mult tot ce faci! Felicitări!

Merisor 1

18.01.2017, 21:01

Ce faine sunt!

Catalina L 1

18.01.2017, 22:29

multumesc Simona, ai fost de la-nceput foarte draguta cu mine. Si eu apreciez mult retele tale

alilianaa 1

19.01.2017, 07:05

delocioase!

kytz 1

19.01.2017, 18:17

Delicioase! Si mie imi plac foarte mult retetele tale!

Panacris 1

19.01.2017, 18:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lapte de pasare