Monte Bianco

de - Andreea - in Prajituri, 17 Oct 2013 | 7651 vizualizari

COMENTARII (23)

nilgun 1

17.10.2013, 22:11

yummmyyyy

diaconta 1

17.10.2013, 22:12

Mmmmmmmmmm

MotanLaOale 1

17.10.2013, 22:20

T I M E A 1

17.10.2013, 22:22

Nu am mancat niciodata nimic din castane decat castane coapte in cuptor . As incerca de curiozitate sa vad ce gust au

nilgun 1

17.10.2013, 22:23

eu nu am mancat castane niciodata....nu imi imaginez cum s-ar putea gati

bianca92 1

17.10.2013, 22:31

Vaaaai cred ca sunt incredibile

Bucataras Medi 1

17.10.2013, 22:31

nici eu nu am mancat dar gust acuma de la tine!

Merisor 1

17.10.2013, 22:42

Alina26 1

17.10.2013, 23:00

bun!!!

Angelina_Elena 1

18.10.2013, 01:14

Interesanta reteta, ador castanele!

Bya Ralu 1

18.10.2013, 06:10

ce bine arata

Dea_Dea 1

18.10.2013, 08:44

Imi plac, castanele tare mult , arata foarte bine , deci trebuie incercat

Lau 1

18.10.2013, 08:54

anca_rm 1

18.10.2013, 09:05

eu ador castanele , super desertul tau

diana_k 1

18.10.2013, 09:11

Panacris 1

18.10.2013, 09:26

laura_n 1

18.10.2013, 11:17

demential ce ai facut tu aici

ianculubita 1

18.10.2013, 12:12

mmmmm,cine are castane!!!

RuxyRux 1

18.10.2013, 13:30

Ador piureul de castane...arata grozav!

Lavinia 1

18.10.2013, 14:31

O nebunie

- Andreea - 1

18.10.2013, 15:21

Rocsi 1

18.10.2013, 19:06

Interesanta si frumoasa prajitura

- Andreea - 1

23.10.2013, 18:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de castane