'Mostarda' din must de struguri

de alba_zori in Dulciuri, 28 Sep 2012 | 5694 vizualizari

COMENTARII (24)

alldaycooking 1

28.09.2012, 17:29

foarte interesanta reteta, pacat ca nu am gustat cand am fost in Italia!

alba_zori 1

28.09.2012, 17:37

cred ca se poate face si acasa din struguri,nunumai in Italia,prepararea e la fel oriunde aproape,aici e obisnuinta la culesul strugurilor,foarte buna si dulce ca mierea aproape,foarte buna

MotanLaOale 1

28.09.2012, 19:02

Rocsi 1

28.09.2012, 19:23

Ce interesanta chiar nu am auzit de asa ceva!

lilik 1

28.09.2012, 20:26

super..
Eu nu am facut pana acum,desi al meu in fiecare an imi zice...felicitari

gaby_gabytza 1

28.09.2012, 20:32

Place

RuxyRux 1

28.09.2012, 20:38

Niciodata nu am servit asa o delicatesa, ma gandesc ca e o nebunie!

olivee 1

28.09.2012, 20:52

bun

alba_zori 1

28.09.2012, 20:53

multumesc mult,sper sa faci si tu,e buna buna

Lau 1

28.09.2012, 21:32

interesant

mirela0911 1

28.09.2012, 21:32

adry88 1

28.09.2012, 21:45

foarte interesant

Valclaudia 1

28.09.2012, 22:02

nu cred ca m-as incumeta sa fac asa grozavie. Dar tare ti-as bate la poarta.... mi-ai facut pofta!

alba_zori 1

28.09.2012, 22:12

multumesc mult,bate bate sau suna suna,e buna te servesc

alinutzika 1

28.09.2012, 22:34

mihaelar63 1

28.09.2012, 23:50

Multumim ca ne prezinti o reteta atat de inedita si originala

Mihaela11_jo 1

29.09.2012, 10:20

O delicatesa
La fav

alba_zori 1

29.09.2012, 12:37

Multumesc mult draga Mihaela,apreciez cuvintele tale si ale tuturor de altfel,multumesc

mamaieelena 1

29.09.2012, 23:33

interesant si apreciez faptul ca ne-ai pus pe site aceasta reteta

liana_geicu 1

01.10.2012, 20:04

La mine in zona (Teleorman) se numeste cas si confirm ca este deeelicios; mama mea il face cu nuca. ce pofta mi s-a facut!

alba_zori 1

02.10.2012, 00:21

multumesc dragelor,si ma bucur ca va place

Sim0na 1

02.10.2012, 09:47

N-am mancat niciodata..

alba_zori 1

03.10.2012, 08:28

Ahh a m uitat sa scriu ceva..daca se face cu faina OO sau orice alt fel de faina atunci trebuie 120 grame la 1 litru de must si din momentul cand incepe sa fiarba trebuie amestecat mereu mereu 30minute.asa se poate usca la soare pentru iarna.am facut si ieri asa,foarte buna! Dar cu amidon personal mie imi place mai mult!

elucubratiiculinare 1

06.10.2012, 19:54

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cu struguri