Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide

de AlexTeacher in Porc, 13 Ian 2016 | 4580 vizualizari

COMENTARII (16)

Merisor 1

13.01.2016, 18:34

Fugi de-aici, ca venim peste tine!

MotanLaOale 1

13.01.2016, 19:05

bun bun

simona72 1

13.01.2016, 19:11

Moooama!!! Favo, clar!

Bunica 1

13.01.2016, 19:20

Wow,wow!

Gherca Daniela 1

13.01.2016, 19:47

Bun si arata super!

CameliaR 1

13.01.2016, 19:49

Alexandra Burz 1

13.01.2016, 19:59

Bya Ralu 1

13.01.2016, 20:43

excelent

reisnaor_2006 1

13.01.2016, 21:33

delicios

dantes 1

14.01.2016, 06:32

Super!

mirela0911 1

14.01.2016, 09:07

Cât de bine arată!

miki_a 1

14.01.2016, 11:20

Fara cuvinte! Foarte buna modalitatea de preparare aleasa si aspectul si gustul produsului final!

Gicuta 1

14.01.2016, 11:50

Ligia Bxl 1

14.04.2016, 15:45

immm tare bun trebuie sa fie

mihaelar63 1

03.07.2017, 22:40

Te baga in pacat muschiuletul acesta )

Ancutsa 1

02.07.2019, 19:14

Tare bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc umplut cu branza de capra si curmale,cu orez basmati si sos picant cu muguri de pin