Muschiulet de vitel in crusta aromata

de Oana in Vita, 10 Ian 2011 | 10084 vizualizari

COMENTARII (21)

aziz 1

10.01.2011, 22:18

exceptional

Sylvia 1

10.01.2011, 22:22

Peste ce bunatate de zile mari am dat

Teo 1

10.01.2011, 22:30

vai, frumos de tot !noi suntem consumatori de vitel, asa ca, sigur incerc varianta ta !

Oana 1

10.01.2011, 22:31

Ma bucur ca va place, a iesit foarte fraged si bun, intr-adevar

diaconta 1

10.01.2011, 22:35

imi place

Dana_Retetegg 1

10.01.2011, 22:38

adriana_bobu 1

10.01.2011, 22:49

abia astept sa incerc si eu metoda....

mihaelar63 1

10.01.2011, 22:57

foarte interesant , cu pesmet si in punga

Laly 1

10.01.2011, 23:14

Vin si eu la o portie,pune masa Oana

kamy 1

10.01.2011, 23:17

papa bun

La Ancuta 1

10.01.2011, 23:36

o bunatate

LUK 1

10.01.2011, 23:51

arata de milioane

mamaieelena 1

11.01.2011, 00:00

ce bunatati ai pregatit oana super arata

divainbucatarie 1

11.01.2011, 09:01

lia maria 1

11.01.2011, 09:08

un deliciu cu siguranta

lilik 1

11.01.2011, 09:47

deliciooos

MotanLaOale 1

11.01.2011, 10:12

exceptional arata

Bucataras Medi 1

11.01.2011, 10:16

minunat arata................

ionix 1

11.01.2011, 10:17

wow... arată fraged şi buun

Rocsi 1

11.01.2011, 10:55

arata nemaipomenit

corina241 1

11.01.2011, 16:34

ce aromeeee,bun trebuie sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de vita brezata in vin rosu cu coaja de portocala si rozmarin