Muschiuleti de vita cu sos bordelaise

de Lia_ in Vita, 17 Ian 2014 | 12076 vizualizari

COMENTARII (32)

Rocsi 1

17.01.2014, 20:36

Mmm ce apetisanta

Bya Ralu 1

17.01.2014, 20:37

hmmm vin la masa

diaconta 1

17.01.2014, 20:39

Imi place foarte mult si reteta si prezentarea

mena29 1

17.01.2014, 20:40

Ceeee biiine arata!

Lia_ 1

17.01.2014, 20:49

multumesc. sa va fie de folos

deyutzky 1

17.01.2014, 20:54

ce bunatate avem aici

simona72 1

17.01.2014, 21:40

Delicioasa friptura, sosul, totul!!

MotanLaOale 1

17.01.2014, 22:07

Micutza Luana 1

17.01.2014, 22:07

ce bunatate favorit

Alexandra Burz 1

17.01.2014, 22:11

Ina 1

17.01.2014, 22:28

gaby_duceag 1

17.01.2014, 22:41

Arata grozav!!! Fix pe gustul sotului meu! )

sebirizescu 1

17.01.2014, 23:31

arata tare bine

Dana_Retetegg 1

17.01.2014, 23:40

Krystyan Trendy 1

17.01.2014, 23:53

arata grozav

danakarin 1

18.01.2014, 04:38

Foarte gustos!

Lia_ 1

18.01.2014, 06:44

multumesc pentru vizita

da, barbatii se dau in vant mult dupa sosul asta. merge foarte bine si cu porc, tata facea ceva asemanator

Geanina87 1

18.01.2014, 06:45

wow! Cum arataaaaa

dantes 1

18.01.2014, 07:51

foarte bun

Sidy 1

18.01.2014, 08:36

Tare bun trebuie sa mai fie !
In Anglia se mananca tare multa carne de vita facuta la gratar( friptura)O minunatie !

Criss 1

18.01.2014, 09:25

Lia_ 1

18.01.2014, 09:38

multumesc pentru vizita

Merisor 1

18.01.2014, 09:56

Arata bine, bine de tot!!!
Si imi place sosul ala!

madi_marin 1

18.01.2014, 10:08

Arata de nu se poate! O singura data in viata mea am mancat o friptura de vita la un restaurant ...delicioasa si extrem de frageda! Acasa nu mi-a iesit niciodata, asa ca am evitat sa cumpar carne de vita.Dar trebuie sa mai fac incercari, mi+am propus. Am aflat si niste mici secrete si sper sa iasa ceva bun data viitoare. Dar ce ai gatit ti aici e demential!

Lia_ 1

18.01.2014, 10:20

Meri

Madi, neaparat sa ne spui secretele pentru ca noi nu consumam porc si atunci trebuie imbunatatita metoda prepararii vitei. Fiind pentru masa de Revelion, o masa festiva, a meritat sa sacrific clasica supa care mi-a ramas de la salata de boeuf. Cei care folosesc cuburi cu concentrat de vita pot inlocui cu asta dar nu mai trebuie deloc sare in plus.

COMENTEAZA