Naans cu branza topita

de Catalina L in Piine, 8 Oct 2016 | 5642 vizualizari

COMENTARII (14)

Constelatialeu 1

08.10.2016, 22:18

Interesant !

Bunica 1

08.10.2016, 22:22

Ia azvârle tu una până la București să gust și să mă conving de bunătatea făcută sau mai bine postată la ceas de seara!

Catalina L 1

08.10.2016, 22:30

incearca reteta Bunica si nu vei regreta

Rahela Velicu 1

08.10.2016, 22:42

hmm, ce bunatate!

mihaelar63 1

08.10.2016, 22:47

Cu siguranta voi incerca !!!! Imi place mult diversitatea ,, cosmopolita'' de retete pe care le aduci yahoo47.gif yahoo47.gif yahoo47.gif

MotanLaOale 1

08.10.2016, 22:53

diaconta 1

08.10.2016, 23:00

Cam tarzior dar pastram pentru degustare

Ksenya 1

09.10.2016, 08:13

interesanta reteta!

dantes 1

09.10.2016, 09:32

Interesant!

simona72 1

09.10.2016, 09:37

Faina adaptarea! chiar asa? Naan cu branza topita in India? Din citirile mele culinare , indienii foloseau mult faina de naut...la mama lor nu le faceau din faina de naut?? sau erau pt alte "placinte"?

Gherca Daniela 1

09.10.2016, 12:17

super reteta!

mirela0911 1

09.10.2016, 12:42

Foarte faina reteta! Bravo, Cata!

Rocsi 1

09.10.2016, 19:48

Imi plac mult aceste placintele!

buggy 1

30.03.2018, 22:38

Ghee ( se pronunta GHI ) si este unt si nu ulei. Mai exact unt clarifiat, adica unt normal care se fierbe la foc mic pana se elimina apa din el.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

ieri la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

ieri la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu ceapa rosie