Naneh - Pasta de menta

de Mitinita in Conserve, 26 Oct 2011 | 8289 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

26.10.2011, 22:08

faina!!

RuxyRux 1

26.10.2011, 22:12

Excelenta Miti!!! Multumesc de idee...si eu am menta la ghiveci...

danakarin 1

26.10.2011, 22:14

acuma a 2 chestii de facut: menta in sare si lamii murate in sare. dupa aia pot sa ma lansez in bucataria orientala !!
super idee , deci asta pasta de menta.

diaconta 1

26.10.2011, 22:16

oare ce mai inventezi tu Miti?

Lau 1

26.10.2011, 22:19

interesanta

Mitinita 1

26.10.2011, 22:30

rocsi

Mitinita 1

26.10.2011, 22:37

ruxy,tocmai azi am vazut la tv ca se poate rupe menta si replanta,a mea e cam deasa si vreau sa incerc.

Mitinita 1

26.10.2011, 22:45

dana si pe cand le-ai facut mai descoperi cateva de facut

Mitinita 1

26.10.2011, 22:46

dia,ma fac inventatoru culinar dar sa stii ca mai fac si mancare nu numai din astea

Mitinita 1

26.10.2011, 22:47

lau

PapaBun 1

27.10.2011, 03:05

.
La cursul meu culinar am facut si noi pasta de menta dar eu nu sunt mare fan, tre sa fiu sincer. O prefer ca ceai sau in salate - zic de menta .

MotanLaOale 1

27.10.2011, 09:14

interesant

Mitinita 1

27.10.2011, 10:44

cristi,luna viitoare incep si eu un curs culinar, multi mi-au spus sa nu am mari asteptari. Mi-ar fi placut un curs in afara,dar o sa revin la articolele tale ca sa mai invat una alta

Mitinita 1

27.10.2011, 10:44

motanel

lia maria 1

27.10.2011, 11:01

eu sant fan menta asa ca trec la treaba imediat menta ma asteapta multumesc Adina

MIUTA 1

28.10.2011, 20:27

Si mie imi place interesanta idee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece