Naneh - Pasta de menta

de Mitinita in Conserve, 26 Oct 2011 | 7749 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

26.10.2011, 22:08

faina!!

RuxyRux 1

26.10.2011, 22:12

Excelenta Miti!!! Multumesc de idee...si eu am menta la ghiveci...

danakarin 1

26.10.2011, 22:14

acuma a 2 chestii de facut: menta in sare si lamii murate in sare. dupa aia pot sa ma lansez in bucataria orientala !!
super idee , deci asta pasta de menta.

diaconta 1

26.10.2011, 22:16

oare ce mai inventezi tu Miti?

Lau 1

26.10.2011, 22:19

interesanta

Mitinita 1

26.10.2011, 22:30

rocsi

Mitinita 1

26.10.2011, 22:37

ruxy,tocmai azi am vazut la tv ca se poate rupe menta si replanta,a mea e cam deasa si vreau sa incerc.

Mitinita 1

26.10.2011, 22:45

dana si pe cand le-ai facut mai descoperi cateva de facut

Mitinita 1

26.10.2011, 22:46

dia,ma fac inventatoru culinar dar sa stii ca mai fac si mancare nu numai din astea

Mitinita 1

26.10.2011, 22:47

lau

PapaBun 1

27.10.2011, 03:05

.
La cursul meu culinar am facut si noi pasta de menta dar eu nu sunt mare fan, tre sa fiu sincer. O prefer ca ceai sau in salate - zic de menta .

MotanLaOale 1

27.10.2011, 09:14

interesant

Mitinita 1

27.10.2011, 10:44

cristi,luna viitoare incep si eu un curs culinar, multi mi-au spus sa nu am mari asteptari. Mi-ar fi placut un curs in afara,dar o sa revin la articolele tale ca sa mai invat una alta

Mitinita 1

27.10.2011, 10:44

motanel

lia maria 1

27.10.2011, 11:01

eu sant fan menta asa ca trec la treaba imediat menta ma asteapta multumesc Adina

MIUTA 1

28.10.2011, 20:27

Si mie imi place interesanta idee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de prune aperitiv umplute cu menta, usturoi si gogosar, marinate la rece