Napolitane cu crema de caramel si nuci

de Merisor in Prajituri, 9 Ian 2014 | 15599 vizualizari

COMENTARII (49)

sebirizescu 1

09.01.2014, 21:09

bune

mihaelam90 1

09.01.2014, 21:10

Rocsi 1

09.01.2014, 21:11

Super buna, imi place mult

Merisor 1

09.01.2014, 21:15

Irina, daaaa, ca si snakersul tau ))

Merisor 1

09.01.2014, 21:16

Rocsi, ai adus si cafeluta

Rocsi 1

09.01.2014, 21:21

E ceai fii sigura)

Merisor 1

09.01.2014, 21:29

Bun si ceaiul

Bunica 1

09.01.2014, 21:53

Este prajitura copilariei mele,dar mama carameliza zaharul,il turna intr-o piulita unsa cu unt,cand se racea il pisa si apoi il punea in crema.Este delicioasa!Daca nu m-am saturat eu de peste jumatate de secol,dar tu cum sa te saturi?

Merisor 1

09.01.2014, 21:55

Buni, eu asa am reteta din tineretea mea

diaconta 1

10.01.2014, 09:01

Meri,mai pune si tu frana,ca parca ziceai ceva de dieta )))
Faina prajitura

Merisor 1

10.01.2014, 09:04

Dia, pai de fapt prajitura asta am avut-o tot de sarbatori ))

_Alina_ 1

10.01.2014, 11:01

Zamfira 1

10.01.2014, 21:34

mihaelar63 1

11.01.2014, 07:54

Cred ca as avea 300n kg daca as gusta macar cate dulciuri faci Ș))))

Merisor 1

11.01.2014, 09:27

Mihaela, gusti cate putin si des

madi_marin 1

11.01.2014, 18:29

mama ce buna e prajitura asta!

RuxyRux 1

11.01.2014, 23:41

Minunata...am pus-o la favo

Merisor 1

12.01.2014, 00:09

Ruxy drag! multumesc!

Merisor 1

12.01.2014, 00:10

Madi

Krystyan Trendy 1

12.01.2014, 00:20

minunate

Merisor 1

12.01.2014, 08:51

Krysty

MihaelaB79 1

24.01.2014, 08:22

imi puteti spune si mie ce tb sa fac deoarece la mine foile se inmoaie si nu mai sunt crocante!unde gresesc?multumesc!

Merisor 1

24.01.2014, 08:36

Mihaela, sa nu fie crema prea subtire, pentru ca atunci se inmoaie foile, iar nuca trebuie sa fie taiata mai mare, astfel se vor crea goluri printre foi si raman mai tari.
Dar foile oricum trebuie sa se inmoaie putin, apoi cand vei da prajitura la rece se vor intari!

reisnaor_2006 1

18.04.2015, 17:56

ce bune sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema caramel