Pe foc intr-o oala se pun impreuna zaharul cu margarina si cacaoa si apa pana se topeste zaharul amestecandu-se incontinuu cu o lingura de lemn.
Ouale se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma batz.
La compozitia cu cacao se adauga galbenusurile pe rand amestecandu-se sa nu se coaca.
Se aduga faina la amestecul de cacao, se amesteca bine, se adauga apoi albusurile batute spuma si se amesteca de jos in sus astfel sa iasa o compozitie unifora dar spumoasa.Se adauga nuca de cocos se amesteca si praful de copt stins cu putin otet.
Se toarna compozitia obtinuta in tava pe hartie de copt si se da cca 1 ora la cuptorul incalzit la foc mic cca 175 grade.
Se face testul cu scobitoarea.
Prajitura se scoate se rastoarna , se desprinde hartia de copt si se unge cu glazura de ciocolata facuta din ciocolata topita intr-o cratita pe foc mic cu laptele.
Se taie si se serveste calduta sau rece.