Non plus ultra

de Criss in Prajituri, 3 Feb 2011 | 47737 vizualizari

COMENTARII (41)

kamy 1

04.02.2011, 16:57

se faceau la noi la o cofetarie prietena mea isi lua la 2 zile o punguta..300 gr...tot asa le zicea

Criss 1

05.02.2011, 08:58

mamaieelena 1

10.02.2011, 16:58

mamaieelena 1

10.02.2011, 17:00

frumoase si aspectoase o fi veche reteta dar ele sun t noi si arata bine

Michelle 1

10.02.2011, 17:14

superbe

Criss 1

10.02.2011, 19:44

Multumesc Mamaieelena ,Michelle.

RuxyRux 1

10.02.2011, 19:46

Exceptionale!!! Cum le-am ratat?

adry88 1

04.07.2011, 21:42

vreau si eu

reisnaor_2006 1

21.10.2014, 19:32

Criss 1

22.10.2014, 05:54

janette 1

22.11.2014, 11:08

Superrr...de Sarbatori fac si eu...imi aduc aminte de nuntile din copilarie unde erau nelipsite

Criss 1

23.11.2014, 15:25

Panacris 1

05.05.2016, 09:19

Criss 1

05.05.2016, 11:59

MihaelaMihaela84 1

14.01.2017, 15:19

o nelamurire , nu avem nevoie de praf de copt , amoniac sau bicarbonat?

Criss 1

18.01.2017, 20:43

Nu, la aceste fursecuri nu se foloseste niciun agent de crestere. Ele sunt fragede si nu trebuie sa creasca.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]