Ela draga , arata super . Tuesti foarte convingatoare . Eu sunt cea ca ramane neutra . Daca mananc ceva cu dovleac ma balonez de-mi vine sa explodex . la fel se intampla cu castanele
Multumesc , Miha, lasasem comment, insa vad ca a disparut..........ziceam ca daca-mi place o mancarica, nu ma dau deoparte, o mananc, cu toate riscurile
Imi place ca ai folosit cardamon si anason, chiar daca eu prefer scortisoara in locul anasonului. cat despre dovleac, ce pot sa-ti mai zic? il ador, sti doar Foarte fain ce ai facut tu aici. merge si de dulce, ca o budinca cu orez, doar ca eu as coace dovlecul, ramane mai dulce...
Stiu Simo ca-ti place, doar esti pumpkinareasa . Daca folosesti dovleac placintar, dulce, nu mai e nevoie sa-l coci, asa cum am facut la reteta de hummus cu dovleac copt. La budinca dulce m-am gandit si eu, insa ai mei prefera saraturile, sunt mofturosi
Rocsi, culoarea frumoasa si-a pastrat-o, cu toate procedeele termice pe capul lui