Orez brun cu legume si ciuperci

de CameliaR in Mancaruri de post, 9 Mar 2018 | 9830 vizualizari

COMENTARII (17)

Spiridus 1

09.03.2018, 21:49

Ce pofta mi-ai facut!

Constelatialeu 1

09.03.2018, 21:52

Vin eu cu o costita, sa nu-l mananc asa nud...

RODIMUR 1

09.03.2018, 21:54

MotanLaOale 1

09.03.2018, 22:22

deyutzky 1

09.03.2018, 23:01

Bun tare trebuie sa fie! Orez brun n-am incercat inca, dar orezul il fac mai mereu cu ciuperci!

Gherca Daniela 1

09.03.2018, 23:08

Bucataras Diana 1

09.03.2018, 23:37

mirela0911 1

10.03.2018, 08:46

Ce bine arata si ce bun o fi!

Rahela Velicu 1

10.03.2018, 09:04

Ce bun!

Ksenya 1

10.03.2018, 09:30

Bun orez!

madi_marin 1

10.03.2018, 10:38

delicios!

xana 1

10.03.2018, 12:48

Arata foarte bine

CameliaR 1

10.03.2018, 13:06

Multumesc frumos! In ultimul timp am ales sa gatesc mai mult cu orez brun. Orezul brun contine bobul in intregime, fiind foarte bogat in magneziu, fier, zinc si fibre si incetinind convertirea carbohidratilor in zahar, cel alb contine doar miezul bobului si, prin urmare, continutul de fibre, vitamine si minerale este considerabil diminuat. Nu stiu cat adevar exista in numeroasele articole pe care le-am citit despre orezul brun sau alb, dar eu am ales sa consum orezul brun.

Bunica 1

10.03.2018, 17:13

Bun,bun!

Rocsi 1

10.03.2018, 19:21

Nu am mancat niciodata orez brun, dar cred ca este foarte bun. Oricum arata tare apetisant preparatul tau!

elucubratiiculinare 1

11.03.2018, 08:25

foarte bun

dantes 1

15.03.2018, 08:02

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu legume si ciuperci