Oua umplute

de Alexandra Craiovan in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2015 | 16922 vizualizari

COMENTARII (12)

Merisor 1

04.01.2015, 21:01

Bune!

Rocsi 1

04.01.2015, 21:13

mihaelar63 1

04.01.2015, 22:27

Bune !!!

Alexandra Craiovan 1

04.01.2015, 23:38

MotanLaOale 1

05.01.2015, 08:29

dantes 1

05.01.2015, 10:07

Bune!

Bya Ralu 1

06.01.2015, 03:31

ce frumoase sunt

Alexandra Craiovan 1

06.01.2015, 11:29

Multumesc pentru comentarii, va puuuup

Teo 1

06.01.2015, 18:44

Frumoasa imagine...!

Alexandra Craiovan 1

06.01.2015, 21:14

te pup teo!

ionitaxenia 1

01.04.2017, 21:57

pateul vegetal pe masa de pasti?
hai sa fim seriosi
ouale umplute cu pateu sunt de nota 2
umplutura care satisface orice gust este din galbenusurile fierte,sunca de praga sau muschi file,maioneza,mustar,sare,piper

Alexandra Craiovan 1

07.12.2019, 00:17

Draga ionitaxenia poti adauga ce vrei tu in ele. Fiecare dupa bunul plac. Mie de exemplu mi se par oribile cu sunca de praga sau piper, este suficienta maioneza cu pateul.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Maki din miez de paine