Paine alba fara framantare

de T I M E A in Piine, 29 Ian 2013 | 5712 vizualizari

COMENTARII (53)

Bucataras Medi 1

29.01.2013, 18:46

pai merge de minune Merisoaro cu sunca,branza,ceapa.........are Padre dreptate.

T I M E A 1

29.01.2013, 18:48

sau niste carnati de la Zamfira, jumari de la Zoia eu si Ruxi avem paine calda...si ceapa o aduce Meri

Mutulica 1

29.01.2013, 18:49

Eu aduc o pofta si o foame ...

Zamfira 1

29.01.2013, 18:50

paine buna pentru carnati! Bravo, place!:

Bucataras Medi 1

29.01.2013, 18:51

si branza cine o da?

Merisor 1

29.01.2013, 18:51

T I M E A 1

29.01.2013, 18:54

Zamfira asta ziceam si eu

T I M E A 1

29.01.2013, 18:55

Medi branza chiar nu ma intereseaza poa sa nici nu existe pe pamant

Geanina87 1

29.01.2013, 19:01

Interesant

T I M E A 1

29.01.2013, 19:01

Geanina ce e interesant )

MotanLaOale 1

29.01.2013, 19:03

Geanina87 1

29.01.2013, 19:04

modul de preparare al retetei FARA FRAMANTARE

T I M E A 1

29.01.2013, 19:06

Motan

T I M E A 1

29.01.2013, 19:07

Da Geanina e o paine foarte usor de facut si fara prea multa munca, o recomand cu drag

Panacris 1

29.01.2013, 19:14

laura_n 1

29.01.2013, 19:36

faina, imi place

T I M E A 1

29.01.2013, 19:37

Cris ; Laura

Rocsi 1

29.01.2013, 20:03

Mmm ce imi place mirosul ce il scoate painea in timp ce o coci

T I M E A 1

29.01.2013, 20:09

Da Rocsi e un miros super

Doralinda 1

29.01.2013, 20:13

Ce buna painica!!!

Lau 1

29.01.2013, 20:36

gustoasa

diaconta 1

29.01.2013, 20:55

de asta ar trebui sa fac si eu

mamaieelena 1

29.01.2013, 20:59

mmm ce-mi place painea facuta in casa ,mirosul,gustul este deosebit

T I M E A 1

29.01.2013, 21:02

Dora ;
Laurenta

T I M E A 1

29.01.2013, 21:02

Dia munca putina, paine buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine fara framantare