Paine de casa

de anisoara in Piine, 28 Feb 2010 | 46688 vizualizari

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

03.03.2010, 08:04

buna ideea cu aceasta forma................bina arata

anisoara 1

03.03.2010, 13:49

Sunt de acord, si nu trebuie unsa. Si timpul de coacere este mai mic. Si nu se lipeste nimic in ele,si le speli foarte usor. De la inceput trebuie putina deprindere cu ele peurma este o placere sa coci in ele. Numai daca nu sunt forme cumparate de prin China.

Bucataras Medi 1

02.04.2010, 23:34

PASTE FERICIT!

gaby_duceag 1

06.04.2010, 10:01

Anisoara,imi lipsesti pe site.Hristos a inviat!sper ca esti bine

bita 1

06.04.2010, 10:12

foarte bine arata

DanMonica 1

15.03.2012, 12:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu tarate si seminte de in